Elegem van Csokonaiból

 2008.04.17. 21:04
De most komolyan. Buzi sok vers, a fele Lilla-imádás. Lesz ami lesz holnap.

Tudom, hogy nem tehet róla szegény, de akkor is: Köcsög, köcsög, köcsög.
(Amúgy birom a haját, olyan fínyes)

Címkék: agyhalál

A bejegyzés trackback címe:

https://torzkapitany.blog.hu/api/trackback/id/tr62430569

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

donofrio 2008.04.17. 22:09:28

Nem buzi,hanem bazi sok vers.Mi a fenének olvasod ,ha nem szereted?Kiváló ember volt.Nem te vagy a köcsög?DE!Neked ez a jelző jólesik?Miért nem mész árkot ásni,akkor nem kell költőket olvasni.

Egyedi nick. 2008.04.19. 11:52:42

Csak szólni szeretnék, bár nemhiszem, h kedves kommentálónk idejönne mégegyszer (áááh milyen magyarok vagyunk mi!! elkorcsosult mostani nemzedék pfuj!!) de azért leírnám, h nem szabad akaratunkból olvassuk és tanuljuk, hanem mert nem akarunk megbukni. Szeresd helyettünk is a magyar felvilágosodás remekműveit :D.
amúgy már megint saját magunkhoz kommentálok, nem nagyon zavar.

K...i 2008.04.19. 21:08:45

Azért olvasom, mert valamiből érettségizni is kell...ez a rendkívül egyszerű ok. Másrészt, áruld már el, hogy sikerült kitrükköznöd a tér-idő kontinuumot, szívesen kipróbálnám. Ugyanis, ha te ilyen bizton állítod, hogy milyen "kiváló" volt, beztos sikerült egy jót partyznotok, úgy a 18. század vége felé.
Elismerem, hogy felfokozott idegállapotban termett a poszt és nem vagyok nyelvújító sem, de ha ennyire zavar a "buzi", akkor a "köcsög" tulajdonképpen neked "csak" egy népművészeti agyagedény. Tehát nem sértődök meg, fiam. :)
süti beállítások módosítása