Erik, az ezermester

 2008.05.08. 23:19

Adatlapja a hivatalos szájton:

                                 
Erik húszas évei elején járó fiatalember. A jóképű fiú afféle ezermester, de tanult szakmája a szobafestés és mázolás, ezen kívül szakképzett gépjármű oktató is. Saját lakása van, amelyet maga újít fel. Gyakorlatias és nyílt ember, nem beszél rébuszokban: azt mondja, amire gondol.

Nos, aki olyan barlanglakó remetelény, hogy nem ugrik be neki rögtön, hogy ki is ez a magyar celeb...Akkor egy kis segítség: Ő Erik, A Szexis Mesterember, Aki Miatt Még Tilda Is Félrekúrt. Persze, hogy a BK-ból. (Barátok Közt)

Muszáj volt már neki is szánni egy posztot, annyiszor merült már fel a neve szerény kis baráti körömben, mindenképpen pozitív visszhanggal. (vagy nem :D) Ez a vonzó fiatalember a megtévesztésig hasonlít egy régi cimbire, aki nem nevezünk nevén, mert mégse volna illendő. Csak annyit mondok, hogy a sörhas csak nő, és nő és nő. Ezen felül simán kijárna már neki egy Oscar a sorozatban nyújtott alakításáért.

És most következzék pár igazán yummie picture:


                       




                                                 

















 
 
                                   

                                                                                
Egy bónusz
meg még egy

Címkék: békáról

A bejegyzés trackback címe:

https://torzkapitany.blog.hu/api/trackback/id/tr18460716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása