and here we ... GO.
(Pirospont annak aki megmondja kitől idéztem. :) )
Ez már közelít a hatásos kezdéshez, isn't it? Nos, döntse el, aki jártas a retorikában, mondjuk Cicero jelentkezését várom. (Várhatom.)
Azon gombolkozom, hogy most miről is írjak, mert olyan reménytelenül "posztolós" kedvemben vagyok, bár ha valaki megmagyarázza nekem, hogy az milyen...inkább lehetne mondjuk "mindenáron matekházit akarok írni" kedvem. De sebaj.
Sőt, még a lábam is reménytelenül fáj, mert nekem muszáj volt ma magastalpú szandiban végigcaplatni a fél városon.
Persze napszemüveget venni még mindig nem jutottam el, mert egyrészt nincs, aki jönne csekkolni a fejem, másrészt a pláza szótól jelenleg futkos a hátamon a hideg...tömeg, parfümfelhő, légkondi, biztonsági őrök, eladók...sorolhatnám.
Ugye egy vérbeli picsa vagyok.
(Levontam a tanulságot, elhintettem némi magvas gondolatot, máris írtam valamit :D )
Rendkívül csúnya ez a kék háttér, de már nincs erőm s kedvem átállítani...szóval akkor bocs , így utólag is a retinarohasztásért.

Címkék: gondolatok hétköznapi magvas

A bejegyzés trackback címe:

https://torzkapitany.blog.hu/api/trackback/id/tr87477028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kitsike Kits Mitsokondrium/ Ká 2008.05.28. 19:58:26

óó, mint látom mindenki helyesen válaszolt...
szóval az idézet a TDK-ból származott...(The Dark Knight)
jee
süti beállítások módosítása