Nah nem haltam meg,..

 2008.06.02. 18:09
..míg valaki esetleg érdeklődik eltűnésem iránt.
HIhihihihahahahahuhuhuhuuu. Ez csak arra a poénra, h érdeklődik valaki :DD.
Szóval, mi, hős 16 éves népség, immár túlvagyunk egy infó írásbeli éreCCSégin, meg ugye közrejátszott nem írásomban az én nyelvvizgám... ma sikerült majdnem hányni egy börn enerdzsi drinktől a szóbeli előtt, mer ugye nem elég, h a gyomorideggel bírók csoportjába tartozom, amely tünet amúgy eltűnik, vagy legalábbis csendesen lappang, de ez az elméletileg koffeint tartalmazó tuttifrutti ízű( engem inkább már az egyszer megemésztett sörre emlékeztet) katyvasz dobott még rá egyet, tehát frankón  a taccsdobás szélén voltam. Hatását nem láttam, bár lehet h azér, mer negyed dobozt sikerült magambaerőltetnem..
Hála z égnek az én pszichés szenvedéseimmel az eddigi csekély, 0val osztható olvasólétszámot is elveszettük.. :D . Sebaj. Jah, amúgy a letinicsajblogozódásnak én voltam tanúja :D. REmélem Te, aki mondtad elégszer idelátogatsz, csak h lásd, nem sok, tehát nem sok, azaz mindentösszevetve nem sok közünk van egy ilyen töltetű bloghoz, de hát persze mi nem irányíthatjuk mások agyát, sőt szugerálni sem tudjuk (sajnos eddig ezzel a tudással nem ismerkedtünk meg), de azért szurkolunk h megtérj ebből a hitedből. Bár talán jobb, ha hitmegtéréssel nem dobálózok :D.
Inkáb nyomok one pikcsört, Hajós Andrásról, amit szerintem ő sem gondol komolyan.

HA ilyen tényleg eredetileg a haja, akkor szegény :DD. De nembaj, attól még mi szeretjük az improvizált dalait meg a nem improvizáltakat is, melyeknek fedőneve emil.rulez!.

NAjó, legalábbis én szeretem :D



Legyen elég mára, let's there be light!


(ez honnan jött??)

A bejegyzés trackback címe:

https://torzkapitany.blog.hu/api/trackback/id/tr61499825

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kitsike Kits Mitsokondrium/ Ká 2008.06.03. 16:27:52

Halleluja
süti beállítások módosítása