Azt hiszem, mindkettőnk és a többi szerencsétlen érettségiző diák nevében mondhatom, h fellélegeztünk. Persze mindenki másképp, mert ugye volt aki olyan tételt húzott amiért fohászkodott a japán, indiai, görög istenekkel együtt az indián természet erőihez is (én :D), meg ugye gondolom olyan is volt akit szop..öö.. szivattak :D. Volt ilyen? Sajnos biztos. C'est la vie. Ja amúgy már előre elnézést a halálösszevisszaságomért. Az elmúlt 1 hétben elmondhatom, h mindenki sokat szenvedett, másféle módokan adtuk le a feszültséget, volt aki magolással próbálta magát bebiztosítani, valaki tetette, h leszarja, sőt volt olyan, aki osztályfőnökén elváltozásokat vélt észrevenni (nem a másik admin volt :D). Én elkövettem azt a hibát, hogy ugye infó vizsgáról van (volt háháhá :D) szó, úgy gondoltam, számítógépem használata előresegít tanulmányaimban.. avval nem számoltam, hogy ott leregadok, h winamp, msn meg yahoo, és maradék kis tudásomat is kipislákolom a 85-90 Hz-es monitorom frissítéseinek hatására. OPerációs rendszerem párszor bekrepált köszönhetően nem helyesen levégzett billentyűkombinációimnak és a túlzott memória használatának, amit sajnos a kis virtuális memóriám sem tudott kiseígteni. Így együttesen tehát elmondtam, többet rontottam perifériáimnak ezalatt az iksz nap alatt mint eddig (thanks for idegesség). Elég az infóból.

Hamár oldalakon történő végtelen mennyiségű információszerzés, meg kell említenem a nagysikerű chat.hu-t. Egy: oda csak 18 éven felül lehetne belépni. Korhatáros és kész. Nem az zavar, hogy olyan korhatáros képeket töltenek fel, amin of kórsz nem is ők vannak, ne tessék engem ilyenekn megsértődősnek hinni. Hanem. Ha azokon a képeken tényleg ők vannak, annyira buták, hogy azt hiszik a szomszéd néninek nincs adslje, vagy azt hiszik attól sikeresek aha netes hínévre tesznek szert? Tudvalevő h a netes hírnév jó sose lehet, lásd subba.hu :D. Ezért no comment, van itt some link. NE legyen kérdéses, én ezeket nem kerestem, találtam. Szereztek nekem néhány jó, vagy inkább elborzasztó pillanatot :D

chat.hu/displayimage.php - hmmmmmm


A képeket érdemes végigszörnyülködni/röhögni/sírni, de a kommentek az igazán jók ottan alul ;) az h a csetes hímek a csúnya pucérnőkre is ugyanazt írják mint a "szépekre" igaz, sőt az is, h ált a caps lokkot is bekapcsolva hagyják.

A bejegyzés trackback címe:

https://torzkapitany.blog.hu/api/trackback/id/tr40532027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kitsike Kits Mitsokondrium/ Ká 2008.06.23. 15:54:07

üdv légy XD
és igen, tényleg megváltozott a hangja... biztos kölcsönzött párat Kati bácsi hormontablettáiból
süti beállítások módosítása