Lett és magyar jóbarát (pff:D)

 2008.07.10. 09:12

Jónéhány napja nem néztem rá a blogra, de mentségemre szólva, volt is dolgom bőven. Hát igen, a Csipero lefoglalja az embert...főleg mert már kinőtte magát általános iskolás korosztályú gyermeki színvonalából ( :D ) tekintve az éjféli sörözéseket és duhajkodást az éjszakában. Idén tapasztaltan vágtam neki a feladatnak, ugyanis 2 éve már jártak nálunk törökök, szerettük is egymást meg nem is :) . Idén kicsit későn sikerült bejelentkezni és válazthattunk a "maradékból" : Lettország vagy Bulgária. Volt szerencsém eltölteni 1 estét a bolgároknál, hát...mondjuk úgy, hogy jó ha 1-2 ép házat láttam. Szóval maradtunk a biztonságosabb opciónál, tehát most 2 kis lett spájzolta be magát a szobámba :).

Az egész eleve bonyodalommal kezdődött, mert mikor ideértek és megmondtuk ki kihez került, előkerült Hisztimanó és 1 órás huzvona után már mindegyik 2es csomagokba távozott. Ennek eredményeképpen nekünk senki se jutott. A saját csajszim (picsaa) elhúzott egy másik családdal, egyrészt mert volt szíves elrángatni, kedves Testes Asszonyság, + ott legalább barinővel<3 lehetett. Kurvajó.

Mostanra már rendeződött a helyzet, kaptam 2 aranyos 12 évest, "kölcsönbe". Nem esznek ki minket a vagyonunkból, a kis skeletonok, de angolul legalább makognak vmit. Az ember azt hinné, hogy azért ez északi egy ország, nincsenek problémák a nyelvtudással...és akkor jön a ledöbbenés, a lassan 16 éves lány egy értelmes mondatot se tud összerakni. -.-

A lényeg a lényeg, jövőre irány Valmiera. Meg Riga. Meg Latvia. :)

 

Címkék: tudjaahalál

A bejegyzés trackback címe:

https://torzkapitany.blog.hu/api/trackback/id/tr38561703

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Egyedi nick. 2008.07.12. 15:10:17

Haha, kalandos Csiperó :D
süti beállítások módosítása