öhm :D

 2008.12.07. 11:49

Igen, én vagyok, eztr üzenem annak a kemény, átlagban 11 lelket számláló hűséges olvasóinknak, akik már hiányolták személyemet. Most mit csináljak, a lustaság nagy úr+ ha még az iskola nevezetű legális börtön illetve agy-leépítő központ is útbá ván. Szhóóval, akkor írok mögin mikor a legtöbnb dolgom lenne, és ne árulja ezt el senki K-nak, mármint h írtam, majd higy meglepődik ha ha ha. Nah jó, igen csütörtökön volt a szülinapom-pom-pom (jahj). Mivel nem lettem megin se okosabb, szebb, sőt, az általános népszerűségem sem növekedett, sok minden újat nem hozozz az h kijelenthetem, igggen már 17 vagyok. Ez még mindig egy évvel kevesebb annál a kornál, amikor már emberszámba vesznek :P. Bár ha most Amerikában lönnék, akkor még 4, azaz 4 év ekéne hozzá. Bár asszem nem nagyon zavarna, ugyanis a 16 éves koromra kapott audi 24465ast már leváltottam volna egy (most mindenki behelyettesítheti a kedvenc autóját, én egy rózsaszín trabantra gondoltam) -ra, szóval kit étdekelne h nem vagyok még nagykorú. Meg amúgy is BArack Obama alatt az élet fasza lenne.. or not :D.

Hm, szerintem mostanra veszíthettem olyan 5 olvasót, a fantasztikus cicerói körmindataim miatt, vagy csak szimplán mert baromságokat írok. NA de kedves 6 maradék reader, neketek pötyögök még vmit :D

Oh, igggen, túl vagyunk a faxa szupcsiszarcsi (K-nak foscsi) szalagavatós előadáson, amit sok szenvedés, unatkozás, és egymáson való röhögés közepette azért csak felfejlesztettünk egy előadható 2.0ás verzsönre, szal egész jól ment. Imádtam a léncreakciót viszont abban, ahogy elcsesztk egy picit:D B megduplázott egy szót mire ZS rossul váltott akkordot amire én haha is elcsesztem egy kicsinyt, de amúgy nem volt ez több 3 másodpercnél. ÉS hahahhaaaaa viszontláthattuk kedves fizikatanárunkat, aki alatt at élet maga volt a semmiség, és azon gondolkodtam, mi lenne ha mostani sármőr tancsink lett volna 7iktől 9ikig, és az uccsó két évben lenne Ő, akor aztán télleg lóf--enét se kéne tanulni. Dehát minek sírjunk azon amit nem tudunk megváltoztatni :P. De összességében jó volt a szalagavató, volt egypár vicces pillanat, mikor is mit volt mit tenni, csúnyán körberöhgögtünk egy két embert.. dehát az élet humor nemde? Deee. Az milyen hiperértelmes lett.. de hát ne is várjatok tőlem mást hajnali 11 órakor.

Megszakítjuk adásunkat J köhögőrohgam végett...

-

Hát igen, drága jó long-time-friendem, Torokgyík bácsi és egy igazán ragadós személyiség, TAkony néni már 2 hete élvezik rumlis szobám és csodálatos testem vendégszeretetét. ÉLetembe nem zabáltam még ennyi gyógyszert egyszerre, és ez most undorító lesz, de örülni kell h jön kifele :D Mármint most nem részeletezném h mi. Ajja most csappant 3áraaz olvasóközönség lélekszáma :D. Ha ezt mind latinul írtam volna, akkor az unalomtól húztak volna el, tehát mindegy :D. Szóval, aszittem legalább Torokgyík bácsi -okés hívjuk inkább torokból-felfelé-törő-nyák bácsinak, eltűnt, de nem így van. VAgy ha trendi akarok lenni, legyen angolul Rushing-pleghm-from-my-throat ... amúgy ez vmi véletlen egybeesés, de angolul a nyákra  másik megfelelő (96os Országh szótár) mucus :D... ennyit erről.

Végezetül íme egy faszályos szám, amit sikerült a newyorker üzletben hallani, miközben épp a mikulás színű és fazonú aszfaltpillangó egyenruhát nézegettük, egyben avval a felsővel(?) ami K figyelmét ragadta meg; nehogy szoknya és póló egyben, de még a pulcsit is rávarrták + egy öv. Igen mondjuk a magyarok az "akció" és a "2 in 1" (amit én személyszerint 16 évig csak kettő in egynek hívtam) szavakra ugranak a leginkább; itt a 4 in one esetét láthtjuk. MAjd ha lesz lelkierőnk bemegyünk, felpróbáljuk és lefotózzunk, de ehhez, bármit is gondoltok, lelkierő kell.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://torzkapitany.blog.hu/api/trackback/id/tr85809018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

K...i 2008.12.07. 14:58:11

de ennek mondjuk mi köze a NewYorkerhez?:D
süti beállítások módosítása