És tartalmasat...

 2008.12.25. 17:45

.. megpersze idegösszeroppanásnélkülit, meg without veszekedés, meg sötöbö, mer ugye az itt nem elég, hogy "boldog". Az okés, csakhát karácsonykor jön kb tízezer ok, ami ennek az útjába állhat :D. Kezdve a jelentéktelen dolgoktól egészen az olyan fontosakig, mint például hogy milyen színű legyen fa.

Oké, sértődjetek meg lakberendező-érzésű polgárok, akiknek aztán nem mindegy hogy (mivel az idei évben az ezüst fenyő, és most nem a picea pungens nevű -bioszfaktosoknak így ennyi magolás után lehet, h egyértelműbb :P- fenyő-fajtáról beszélek hanem a színről ) szóval nem mindegy, hogy az a  3 centiméter átmérőjű fehérarany gömb mennyire zavar be az amúgy a fa ajtó felé eső részén elhelyezett jópofa geomatriai alakzatot, konkrétan rombuszt adó ezüst gömbök harmóniájába. És még sorolhatnám. Szerintem van pár család ahol a kirobbant veszekedések nagy része innen származtatható :D . Én nemtudom, nálunk párásztokná ilyén nincs, főleg h engem a profizmus meg a maximalizmus is messziről kerül. Ezek miatt legalább nem kell veszekedni :P

       

OKés, még mindig nem tudok képet középre rakni, és szeretném magam nem felhúzni rajta, szóval legyen jó :P

 

 

 

 

 

 

 

Meg minden kedves olvasó ( a földönkívüliek is!!) élvezze ki a maradék 2 napot a karácsonyból és a maradék 11 napot (jippííí) a szünetből.

Merry Xmas!      

( aki tudja az X betű eredetét, írja már meg, köszi)

Címkék: stuff hellókarácsony érdekfeszítő én írtam hee

A bejegyzés trackback címe:

https://torzkapitany.blog.hu/api/trackback/id/tr70841496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

K...i 2008.12.25. 23:32:02

ok, utólag is bocs a Földön Kívül Élőktől! :)
süti beállítások módosítása