Macskaposzt

 2008.12.25. 20:33

MErtmert nem hagyott nyugodni az ötlet:D . Nem tehetek róla. Szóval, aki nem érez ellenállhatatlan vágyat arra, ha kismacskát vagy épp nagyobbat lát az utcán, talál barátnál, udvaron, otthon, hogy elkapja és csakis az imádat által hajtva szétgyúrja akkor azok most kattintsanak az x-re or a vérprofi kompúteresek az alt+f4-et használják.

Oké, szóval maradtatok 3an? sokat mondtam? Sose ment jól a számolás :P.

Nah jó, igazság szerint összeszedtem a 4 nekem legjobban tetsző, másoknak is kb 10szer elküldött YouTube -csak semmi reklám- macskás videókat, és bátorkodtam őket sorrendbe rakni, mármint cukiság-sorrendbe :D (ahogy egyik kedves ismerősöm az angol 'cute' szót és a magyar általam agyonhasznált 'cuki' kifejezést találóan összegyúrta 'q-ki" nak csakhogy szemléltessem a kiejtést, hm mindegy :D )

Okey, here we go.

 4. Whiskas macskakajareklám, abból is a téli verzsön.
     .. ami még mindig ellenálhatatlanul aranyos :P. Előre elnézést azért, hogy csak szlávul van meg, de végülis közel vannak szal no prob bob.

3. Saját lába után elbűvölően édesen kapkodó cica..
   ... amit nem lehet visítás nélkül megállni. OKés, lehet h ezzel csak én vagyok így, de kb  10000szer megnézve sem tudom megunni :D. Aware : cutie!

2. Simon's cat
Nem fűznék hozzá hosszú kommentárt, csupán annyit, hogy akinek van macskája, az azon vigyorog, hogy hogyan tudták pontosan ugyanúgy megművészkedni azt, amikor 1 darab macska éhsége miatt kaja után sóvárog, és semmitől sem retten vissza, hogy célját elérje.. akinek meg nincs, az meg azon mosolyog, hogy milyen jól megvan rajzolva, vagy egyáltalán nem mosolyog és azt kérdi magában "ez meg mi a fos(csi)". Amúgy ezt a videót Ká ajánlotta figyelmembe, köszi neki innen is :P. 

And the (Macska)Oscar (franciául Chézhaaarh, fuck it) goes toooooo

1. The Mean Kitty Song.
Ok, ez nem csak azt mutatja, hogy az amerikaiak borrzasztóan unatkoznak és sok a pénzük, de azt is, hogy legalább van egy pici humoruk. Jó, nem általánosítok, de ha így van :P. Nem ez a videó csakis azért lett az első mert a)3ik nézésre is röhögtem azon hogy b)milyen poén a szövege c) milyen idióta fejeket vág a pasi és d)milyen cuki a cica. De rather nézzétek meg ti is :D

Köszcsi a nézcsiért ténycsi :P

Címkék: videó stuff én írtam hee

A bejegyzés trackback címe:

https://torzkapitany.blog.hu/api/trackback/id/tr24841705

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

K...i 2008.12.25. 23:33:51

Éljenek a Macskák!

K...i 2008.12.29. 19:58:51

+ Grat a (végre) hosszúra sikeredett élvezetes poszthoz! :)
süti beállítások módosítása