Az első...

 2009.07.01. 21:51

...bejegyzés!!! Mindannyian tudjuk, hogy milyen fontos az első. Szóval most őszintén érzem a vállamra nehezedő súlyt, hogy valamit fakítanom kellene. Előre mondom, hogy ez esélytelen.. De úgy megörültem, hogy végre sikerült írnom, hogy kapva kaptam az alkalmon, hogy valamit pötyöghessek. És akkor itt adunk K. barátnőmnek egy naaagy riszpektet (:D), hogy mindezt lehetővé tette.

Tegnap szerettem volna írni az első posztot, de ember tervez, isten végez - milyen igaz (: Szóval felszólítottam volna minden kedves hírös városi lakost, hogy szocializálódjon, és látogassa meg az idén először megrendezett (tudomásom szerint) frenetikus sörmetropoliszunkat. Éljen, éljen, éljen! Na de komolyra fordítva a szót, én személy szerint abszolút díjaztam a kezdeményezést. Lány létemre sör párti vagyok egyértelműen, és akkor itt épp ideje megemlítenem, hogy eddig borutca volt csak és kizárólag, elég nagy sikerrel. Nem tudom, hogy a szervezők hogyan vélekednek ill. értékelik a későbbiekben a rendezvényt, de az általam látottak alapján mindig nagy tömeg volt és soksoksok sör. Persze a diáksereg kénytelen kisebb lábon élni, így aztán maradtak a (jól bevált) kis- és/vagy nagykereskedelmi üzeletekben megvásárolt meglehetősen olcsóbb nedük. A sörutca lényege ugyanis az volt (a bevételen kívül), hogy a meglevő egységárrakkal lehetőséget teremtsenek az ott járóknak arra, hogy drágább söröket is megkóstolhassanak. Magyarul, 440Ft/4dl, 550Ft/5dl volt a Heineken és a Guiness is egyaránt. Mivel kezdem túl marketingesre venni, ezért inkább most hagyom abba, jobb a békesség (:

Hát így...

A bejegyzés trackback címe:

https://torzkapitany.blog.hu/api/trackback/id/tr381220976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

K...i 2009.07.01. 22:27:28

én leginkább a mások által hátrahagyott söröket élveztem :D
süti beállítások módosítása