BAck To Life!

 2009.12.24. 20:11

Azaz, ha ha haa ismét itt vagyok, az akinek a typoitól nem lehet érteni a szöveget, aki a mondat első betűje helyett az első kettőt írha naggyal, és igazándiból képtelen moderálni magát, amit jobb, ha a többiek sem tesznek meg. Dot.

Szóval, igen vicces, én is újjászületek december 24.-én, mint a világban több millió ember által gyakorolt vallásban állítot szent gyermek, aki ugyan a hagyományokhoz híven ma, azaz az esti órákban jön világra, mégis egy kis, 10milló lakosú, önön kakijában tengődő, és így is boldog(?) ország lakosainak hite (legalábbis a 6 éves gyerekekkel bezáróan) szerint a Jézuska hozza a karácsonyfa alá (ami ugye északi szokás, de nem, az is magyar) azt a temérdek, többtonnányi ajándékot.

Ennél még az is jobb, hogy az angolszász Amerikában, Angliában, Ausztráliában illetve Új-Zélandon egy 150 kilós kövér pasi viszi ki mindenkinek az amúgy kéménynélküli házakba a meglepetést.

Nadeviszont (hogy a magyartanároknak is meglégyen az ájándík), most befogom nagy szám, és inkább megosztok valami olyantot, ami illik ehhez az ünnephez, vagy legalábbis okoz egy vidám 2 percet, mert a család amúgyis a legjobban karácsonykor veszik össze, hiszen ez a szeretet ünnepe. Szóval, ha a veszekedés szépnapjának hívnánk, béke lenne a minden házban? IGazándiból minden egyéb 364 napot alapból így hívunk, és nem jött be.

De most jöjjön az áhított videó! MErt a japánok is tudnak valamit.

 

Peace to y'all! =)

Címkék: gondolatok hellókarácsony én írtam hee

A bejegyzés trackback címe:

https://torzkapitany.blog.hu/api/trackback/id/tr261621305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása